Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tenneco anunta lansarea unui start-up pentru aftermarket

Compania Tenneco Inc. a anuntat recent ca, in a doua jumatate a acestui an, intentioneaza sa lanseze pe piata DRiV Incorporated, companie care va opera in domeniul aftermarket si performanta rularii.
DRiV a aparut ca urmare a divizarii in doua companii independente a Tenneco Inc. (inregistrata la bursa New York Exchange cu referinta TEN). Dupa efectuarea desprinderii, DRiV™ va reprezenta una dintre cele mai mari companii pe piata furnizorilor Aftermarket multi-linie si multi-marca la nivel mondial si va fi unul din cei mai mari furnizori globali de componente originale (OE) de performanta rularii si franare pentru aftermarket si pentru clientii de vehicule usoare si comerciale.

„Traim o zi istorica, momentul in care putem anunta denumirea si identitatea viitoarei companii“ a declarat Brian Kessler, co-director executiv in cadrul Tenneco si viitor presedinte si director executiv al companiei DRiV. „DRiV va fi o intreprindere noua si unica, un start-up cu afaceri de sase miliarde de dolari, infiintata pe baza capacitatilor combinate ale companiilor Tenneco, Federal-Mogul si Öhlins – concentrandu-se intens pe inovatie, performanta, dezvoltarea marcilor si serviciile pentru clienti. Pozitia strategica ocupata ne permite  sa beneficiem de tendintele generale cum ar fi cresterea numarului de vehicule aflate in circulatie la nivel global, precum si dezvoltarea sistemelor de suspensie inteligenta, noile modele de mobilitate si evolutia conducerii autonome“, a completat acesta.
Anul trecut,  Tenneco a cumparat Federal-Mogul printr-o tranzactie de 5,4 miliarde de dolari.

Articole similare

Ad