Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Alianta Renault-Nissan-Mitsubishi investeste intr-o platforma electrica

Alliance Ventures, divizia strategica din cadrul Aliantei Renault-Nissan-Mitsubishi, a anuntat recent o noua investitie in PowerShare, o platforma electrica pentru vehiculele EV, ce va fi stabilita in China.
PowerShare actioneaza ca o platforma online ce interconecteaza soferii de vehicule electrice, operatorii de statii de incarcare si furnizorii de energie pentru a imbunatati experienta de incarcare. Platforma ofera un sistem bazat pe Cloud, care le permite furnizorilor sa monitorizeze cererea de la vehiculele cu capacitatea de alimentare a retelei si a soferilor pentru a gasi statiile de incarcare disponibile.

„Ca startup bazat pe tehnologie, cu accent pe incarcarea vehiculelor electrice, in ultimii patru ani PowerShare a acumulat o bogata experienta in acest domeniu prin cooperarea cu producatorii de automobile autohtoni si straini, operatori responsabili de partea de incarcare si producatori de incarcatoare. Aceasta investitie de la Alliance Ventures ne va permite sa mergem mai departe si mai repede in extinderea pietelor, dezvoltand tehnologii de baza si explorand noi modele de afaceri in ceea ce priveste e-Mobilitatea“, a declarat Ethan Zhu, fondator si CEO PowerShare.

Articole similare

Ad