Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FM Logistic obtine un rating CDP peste media sectorului pentru politica de mediu

In 2018, FM Logistic a fost evaluat B de catre CDP pentru politica sa de mediu, cu mult peste media sectorului (D). Potrivit CDP, ratingul B reprezinta "actiunile permanente" intreprinse de FM Logistic pentru a limita impactul asupra incalzirii globale.
 Imbunatatind ratingul de la C la B, FM Logistic este acum printre primele 13% cele mai performante companii evaluate de CDP, in toate sectoarele si tarile. FM Logistic a obtinut, de asemenea, un rating A (peste media C) pentru actiunile intreprinse cu partenerii pentru a lua masuri impotriva incalzirii globale.

Evolutia FM Logistic reflecta actiunile initiate pentru reducerea amprentei de carbon. Obiectivul grupului este de a realiza neutralizarea carbonului pentru activitatile sale de depozitare si co-packing pana in anul 2030. Deja jumatate din depozitele operate de companie sunt certificate HQE sau LEED. FM Logistic continua sa extinda solutia CityLogin pentru logistica urbana – o solutie ecologica de distributie in orase, in conformitate cu solicitarile de sustenabilitate la nivel European.
Agentia de rating CDP clasifica companiile participante in fiecare an in functie de eforturile depuse pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera. Clasamentul CDP a devenit un sistem referinta pentru multi clienti din sectorul logistic, dar si pentru investitori. In 2018, aproape 7.000 de companii din toate tarile si sectoarele, reprezentand peste 50% din capitalizarea pietei mondiale, si-au impartasit datele privind amprenta de carbon cu CDP pentru a fi analizate.

Articole similare

Ad