Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

AsstrA deschide un nou departament pe Europa de Vest

AsstrA-Associated Traffic AG, furnizor de servicii logistice integrate, lanseaza un nou departament focusat pe regiunea Europa de Vest, pentru a-si consolida capabilitatile si ofertele de servicii de transport pe aceasta regiune.
„Dezvoltarea AsstrA depinde foarte multe de cererea clientilor Corporate. Imbunatatim rutele curente sau dezvoltam unele noi ca raspuns la fiecare solicitare. AsstrA-Associated Traffic AG s-a stabilit ca un partener de logistica fiabil in CSI si Europa Centrala. Acum, pentru a atinge acelasi nivel de recunoastere si incredere pe piata din Europa de Vest, echipa AsstrA se confrunta cu o sarcina ambitioasa. Crearea unui departament specializat este, prin urmare, urmatorul pas logic pentru a deservi mai bine clientii din Europa de Vest“, a declarat Natalia Iwanowa-Kolakowska, AsstrA EU Regional Deputy Director si Country Manager Franta. Expertii acestui nou departament sunt localizati in Belgia, Germania, Italia si Polonia, iar o noua filiala urmeaza a fi deschisa in curand in Franta. Cunoasterea acestor piete ajuta compania sa ofere cele mai bune solutii pentru clientii sai, se mai arata in comunicatul AsstrA.

„Transportul rutier este una dintre principalele noastre activitati in Europa de Vest, asa ca intentionam sa ne concentram asupra construirii capabilitatilor noastre de transport rutier. In consecinta, vom putea optimiza costurile de transport pentru clienti si vom asigura utilizarea eficienta a vehiculelor proprii, cat si ale partenerilor nostri de transport. Avem 20 de vehicule care ruleaza cu logo-ul nostru acum, dar planuim ca numarul lor sa creasca pana la 50 de unitati pana la sfarsitul acestui an“, concluzioneaza Evgenij Monsch, seful departamentului Europa de Vest.

Articole similare

Ad