Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transport sub identitate falsa

Reprezentantii firmei Ivan Sped SRL ne-au semnalat faptul ca alte persoane se folosesc de identitatea firmei pentru a lua comenzi de transport in numele lor si dispar apoi cu marfa.
“Folosim platforma Teleroute pentru a contacta clientii nostri si a vedea marfurile de transportat. Se pare ca cineva si-a facut o adresa de email foarte asemanatoare cu cea a firmei noastre si, dandu-se drept noi, contacteaza clientii pe Teleroute si ia comenzi de transport in numele nostru pentru a disparea dupa aceea cu marfa. Intamplarea a facut ca una din comenzile de transport sa ajunga la mine pentru ca acel client a scris la mana adresa de email. Se misca in zona Benelux, iar numerele de inmatriculare pe care le trimit sunt B-850-MAE pt camion si IF-76-GMT pentru remorca. Cred ca aceste numere sunt furate, mai ales ca daca le verifici pe site-ul ARR, amandoua au licenta”, a scris Loredana Tenea, coproprietar al firmei Ivan Sped SRL, impreuna cu sotul sau.

“Ne-am suspendat contul de Teleroute, dar nu stim daca au reusit sa incarce ceva sau daca nu vor incerca si cu alte firme. Nu stiu de ce ne-au ales pe noi. Am fost sa depunem plangere la Diicot, dar au spus ca nu este de competenta lor. Ne-au trimis la procuratura, insa procuratura este in greva. Nu stim ce sa facem mai departe, asteptam sa fim sunati de oamenii carora le-a disparut marfa”, ne-a mai scris doamna Tenea.
Ii rugam pe cei care detin copii conforme cu numerele de inmatriculare mentionate sa ne contacteze pentru a-i pune in legatura cu reprezentantii firmei care ne-au semnalat tentativa de frauda.

Articole similare

Ad