Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Prima livrare Temsa catre un operator FlixBus Germania

Temsa isi dezvolta operatiunile in Germania, cu prima flota livrata pentru un transportator FlixBus. Astfel, Tholen Reisen a a receptionat recent patru autocare model HD, care ridica flota sa de Temsa la 13 unitati. In acelasi timp, din martie a.c., Tholen Reisen va putea oferi si service pentru clientii Temsa din Germania.
Producatorul turc a intrat pe piata germana in 2007. In ultimii ani, vanzarile au mers tot mai bine, astfel ca in 2017 s-au livrat nu mai putin de 60 de unitati. Expansiunea pe piata europeana va continua, iar parteneriatul cu Tholen Reisen este considerat unul strategic, in special pentru acoperirea partii de nord a Germaniei, a declarat Hakan Koralp, Chief Sales Officer Temsa.

Asteptarile pozitive privind dezvoltarea prezentei in aceasta tara sunt incurajate de reactiile bune primite din partea clientilor. Astfel, Ewald Tholen, proprietarul Tholen Reisen, a declarat ca este foarte multumit de autocarele Temsa HD achizitionate, vehiculele consumand, in medie, cu 10% mai putin carburant decat competitorii lor.

Articole similare

Ad