Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cinci schimbari strategice in conducerea diviziei de transport GEFCO

Avand la baza succesul din 2018, divizia GEFCO de transport de marfuri isi continua dezvoltarea prin numirea lui Valentin Elistratov in functia de Global Commercial Director. Valentin Elistratov aduce in companie 25 de ani de experienta in industria solutiilor logistice si de transport de marfuri, combinata cu expertiza in pietele europene si asiatice, unde a dobandit experienta indelungata in colaborarea cu brand-uri de top precum DHL si APL Logistics, din pozitia de senior business developer.
Pentru clientii din life sciences &healthcare GEFCO furnizeaza solutii integrate door-to-door, precum si solutii logistice si multimodale care ofera control asupra temperaturii, alcatuind o gama variata de solutii de transport care ating cele mai inalte standarde de calitate si ofera maximum de valoare adaugata. Karin Van Den Brekel este noul Global Manager for Life Sciences and Healthcare este.

Achizitia companiei IJS Global a facilitat accesul GEFCO pe doua dintre cele mai mari piete de transport de marfuri la nivel mondial (China/Asia de Sud-Est si Statele Unite), GEFCO urmareste sa isi continue dezvoltarea in Asia prin numirea unui nou Regional Director, Katherine Shek. Anterior numirii aceasta s-a ocupat de transportul de marfuri in regiunea de Nord a Asiei, unde a avut o pozitie esentiala in evolutia din ultimii doi ani. Numirea in noua pozitie ii aduce responsabilitatea asupra intregii Asii, unde se va ocupa de crestere si profitabilitatea companiei in toate pietele, inclusiv Singapore si Thailanda.
Pentru a completa investitia in Asia prin dezvoltarea in zona Pacificului, Peter West a fost numit Country Directoral GEFCO Air & Sea din Australia si Noua Zeelanda.
Nu in ultimul rand, pentru implementarea planului de expansiune, Alicja Szewczyk s-a alaturat echipei in pozitia de Global Human Resources People and Culture Manager al diviziei GEFCO dedicate transportului de marfuri, unde va lucra alaturi de Nicola Lyons, Global Human Resources Director.

Articole similare

Ad