Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

AsstrA transporta rapid si sigur bobine de otel pentru cei mai mari producatori mondiali

Cresterea constanta a industriei siderurgice determina o crestere a cererii de servicii de transport, iar otelul se transport cel mai bine, mai rapid si mai economic in rulouri, pe sosea, deoarece vehiculele se pot incarca la capacitate, se poate alege in mod flexibil traseul optim si incarcaturile mari si grele ajung in timp scurt la destinatie. In plus, transportul rutier nu depinde de orarele porturilor, aeroporturilor sau statiilor de cale ferata, deci livrarea dureaza mai putin si poate fi efectuata 24 de ore pe zi.

Pentru a transporta otel pe cale rutiera, transportatorul international si furnizorul de servicii logistice AsstrA-Associated Traffic AG ofera camioane special adaptate, cu semiremorci mega pentru marfuri supradimensionate si semiremorci coil, cu nisa pentru bobine de otel laminat, dar si de staniu si alte aliaje si metale in rulouri. In afara de cuva si de sisteme speciale de ancorare, un mare accent se pune, in cazul acestui tip de transport, pe echipamentul de protectie pentru sofer, care include vesta, casca, pantofi cu varfuri metalice si ochelari de protectie.
In 2018, grupul AsstrA a onorat aproximativ 1.200 de comenzi de transport de role metalice, iar aproape 10% din proiecte implicau transporturi supradimensionate. Greutatea totala a rolelor metalice expediate anul trecut a fost de aproximativ 24.000 t, asa cum declara seful diviziei de transport rutier specializat, Pawe? Androszczuk, care se mandreste cu faptul ca cei mai mari producatori de otel din lume apeleaza la serviciile de top oferite de compania pe care o reprezinta. Datorita unei retele extinse de canale comerciale, AsstrA furnizeaza otel in orice colt al Europei si CSI, in siguranta si in timp util. Iar anul trecut grupul a creat sistemul AsstrA Track & Trace, care face posibila urmarirea rutei de transport indiferent de locatia sa.

Articole similare

Ad