Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pompierii din Sao Paolo au primit titlul „International Firefighting Team of the Year 2018”

Prestigioasele premii Conrad Dietrich Magirus, acordate anual pentru operatiuni remarcabile de stingere a incendiilor, a avut loc pe 1 martie 2019, la Centrul de Congrese din Ulm, Germania. Departamente de pompieri din toata lumea si oaspeti distinsi au participat la cea de-a sasea editie a evenimentului supranumit „Oscarul Industriei de Stingere a Incendiilor“. Ceremonia este  sustinuta de catre Divizia Magirus, parte a grupului CNH Industrial NV, si include acordarea a trei dinstinctii: „International Firefighting Team of the Year”, „National Firefighting Team of the Year” si „Premiul Special pentru Angajament Social“.

Anul acesta, Departamentul de Pompieri din Sao Paolo au plecat acasa cu trofeul „International Firefighting Team of the Year 2018”, acordat pentru stingerea incendiului dintr-un bloc de 25 de etaje. Operatiunea a durat 300 de ore, timp in care  170 de pompieri s-au luptat sa stinga focul si sa ii salveze pe locatari, in timp ce bucati din cladire se prabuseau.
Printre nominalizati s-au mai numarat pompierii din Praga, pentru o operatiune ce a implicat un hotel-cladire istorica, dar si pompierii din Mexico City, pentru munca depusa in urma unui cutremur. Distinctia „National Firefighting Team of the Year” a revenit departamentului de profil din Treuenbritzen, Germania, pentru stingerea incendiului dintr-o padure, in timp ce „Premiul Special pentru Angajament Social“ a mers catre pompierii din Waltershausen, Germania, pentru maratonul caritabil de 100 km.

Articole similare

Ad