Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TLM ofera o abordare holistica a lantului de aprovizionare

In 2015, AsstrA a lansat conceptul Trade Lane Management (TLM) care a fost pus in practica trei ani mai tarziu in toate locatiile globale ale grupului.
„Un Trade Lane (TL) consta in toate modalitatile posibile de a transfera bunuri dintr-o tara in alta. Managerul Trade Lane ofera o abordare holistica in ceea ce priveste organizarea si optimizarea capacitatilor de transport interstatale. La inceputul lui 2019, clientii AsstrA au primit servicii pentru mai mult de 1.250 TL. Pentru client TLM garanteaza o abordare inteligenta si holistica a organizarii lantului logistic. Ca urmare, livrarile sunt mai rapide si resursele umane, de transport si logistica sunt optimizate“, a declarat Natalia Shemyakina, Directorul Departamentului de Transport Rutier Adjunct al CSI, Europa de Sud si Europa de Nord.

Potrivit specialistilor AsstrA, TLM este similar curselor de Formula 1. Produsul clientului este o masina de curse, iar echipa AsstrA este un echipaj cu experienta care a studiat pista, a luat in calcul toate caracteristicile sale si face tot posibilul pentru a castiga cursa. Relatia comerciala cu AsstrA este un avantaj clar pentru clienti.
Prin TLM, clientii AsstrA au simplificat lantul de aprovizionare si fluxurile de transport, au acccesat piete noi si au optimizat resursele.

Articole similare

Ad