Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

#sîeu: Transportatorii bucovineni ies la protest timp de 15 minute!

Hastagul #sîeu nu putea lipsi tocmai de la Suceava, motiv pentru care transportatorii suceveni membrii ATM „Bucovina“ vor intrerupe activitatea maine, 15 martie, timp de 15 minute, incepand cu ora 15:00. Mai mult, in mod simbolic, o parte din membrii asociatiei vor fi prezenti la borna kilometrica 8 km, intre comuna Cumparatura si Suceava, cu mai multe vehicule in semn de protest
Initiativa omului de afaceri Stefan Mandachi, cel care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova, cu un cost de 4.500 de euro, si care va fi inaugurat in timpul protestului national din 15 martie, este sustinuta in mediul virtual de mii de romani si de zeci de companii.

Protestului i se alatura inclusiv transportatorii bucovineni, care anunta ca isi vor intrerupe activitatea pe 15 martie, la ora 15:00, timp de 15 minute. Pe langa oprirea activitatii, o parte dintre acestia vor fi prezenti si pe E85, la borna kilometrica 8Km, ce leaga orasul Suceava de comuna Cumparatura. „Ne solidarizam cu initiativa domnului Mandachi intrucat Moldova, si nu numai, are nevoie de autostrada. In mod simbolic, pentru a nu periclita circulatia pe DN2, vom merge la locul de inaugurare al metrului de autostrada cu cateva vehicule care vor stationa timp de 15 minute. In plus, toti transportatorii din asociatie isi vor intrerupe activitatea maine, de la ora 15:00, timp de 15 minute“, a declarat presedintele Asociatiei Transportatorilor de Marfuri „Bucovina“, Alin Cretu.

Articole similare