Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Primul F-MAX livrat in Romania ajunge la Vesna GC

Cefin Trucks, unic importator si distribuitor Ford Trucks in Romania, a livrat primul F-MAX, „Camionul Anului 2019”, catre Vesna GC, din Cluj-Napoca, firma care comercializeaza si distribuie acumulatori auto si care mai are in plan achizitia, in viitorul apropiat, a doua vehicule similare. Este vorba de un model 1850 T, cu intarder, kit de basculare si clima in stationare, cu motor Ecotorq de 500 CP si 2.500 Nm, cuplat la o transmisie automata ZF cu 12 trepte, care dispune si de moduri de condus Eco si Power. Aerodinamica superioara, calibrarea sistemului de propulsie si caracteristicile tehnice asigura o reducere a consumului de 6% fata de modelele anterioare, asa cum promit reprezentantii Ford Trucks, care adauga ca si costurile de intretinere sunt mai mici cu pana la 7%. F-MAX ofera o gama bogata de sisteme de asistenta, printre care Adaptive Cruise Control, Predictive Cruise Control (Max Cruise), Advanced Emergency Brake System, Hill Launch Assist, Lane Departure Warning sau Electronic Stability Control. Cabina spatioasa are 2,5 m latime, podea complet plata si inaltime interna de 216 cm. Bordul are un design de tip cockpit, toate functiile fiind usor accesibile. Sentimentul de spatiu generos este completat de cateva solutii inovatoare, precum dulapuri de stocare cu capace stil avion sau patul de sus cu un unghi de pliere de 90 de grade. Noua cabina este foarte silentioasa, iar treptele de acces sunt complet etanse la apa si praf. Scaunul soferului are o gama de ajustare de pana la 260 mm, tapiterie din material respirabil de inalta calitate si design ergonomic pentru un suport lombar optim.

Avand in portofoliu acest model nou, Cefin Trucks isi propune pentru 2019 o crestere importanta a cotei de piata si a prezentei pe segmentului de autotractoare pentru transport international, care reprezinta peste 75% din vanzarile totale de camioane din Romania. Pentru a doua oara in istoria companiei, Cefin Trucks promite sa devina in 2019 unul dintre cei mai mari importatori de vehicule grele, cu minimum 450 de unitati noi vandute, in crestere cu peste 28% fata de 2018. Acest obiectiv va fi atins, asa cum declara Stefano Albarosa, fondator si CEO Cefin Trucks, si datorita calitatilor noului model, dar si datorita celui mai accesibil pret de pe piata si faptului ca din dotarea standard fac parte toate echipamentele ce sporesc confortul soferului, si care altfel ar costa 4.500 de euro. De la lansarea din toamna anului trecut si pana in prezent au fost vandute in Romania 30 de F-MAX, un rezultat bun, apreciaza reprezentantii importatorului, in contextul in care deciziile de cumparare au fost luate doar pe baza prezentarii produsului si a vizionarii statice, fara a exista pana acum unitati pe stoc sau disponibile pentru demo.
Colaborarea dintre Vesna GC si Cefin Trucks a inceput in vara lui 2018, cand firma clujeana a cumparat primul Ford 1848T XHR si „ne-a fost clar inca de atunci ca avem in echipa Ford un partener de incredere, pe termen lung, care ne poate sustine in planurile de dezvoltare a afacerii si de livrare a unor servicii la cel mai inalt nivel de calitate si promptitudine. In decembrie 2018, cand ne-am dorit completarea flotei, ne-a convins detasat configuratia F-MAX cu un numar important de optionale incluse in pret si leasingul operational cu UCL FM”, declara Robert Szekely, administratorul Vesna GC.

Articole similare

Ad