Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Avantajele mutiple cu transportul multimodal oferit de AsstrA

Printre avantajele aduse de transportul intermodal in containere se numara costuri reduse, capacitate crescuta, dar si riscuri mai mici de deteriorare sau de furt.
Solutiile multimodale oferite de furnizorul de servicii internationale de transport si logistica AsstrA-Associated Traffic AG deschid noi oportunitati pentru clientii sai. Wojciech Wytrykowski, seful diviziei de containere pentru Europa, in cadrul AsstrA, subliniaza „Transportul multimodal se refera la crearea unui mix eficient de produse logistice. Transportul maritim si feroviar ofera siguranta, capacitati extinse de incarcare, acoperire geografica larga si costuri reduse. Transportul rutier completeaza proiectele multimodale cu livrare rapida. AssrA ofera clientilor servicii complete de sprijinire a organizarii transportului multimodal care combina solutii feroviare, maritime si rutiere. Clientii AsstrA fara cerinte stricte de sincronizare folosesc in mod obisnuit transportul feroviar si maritim ecologic atunci cand transporta containere de la huburi de export cum ar fi porturile si statiile.“

Wojciech Wytrykowski subliniaza ca transportul multimodal poate fi o solutie si pentru criza de soferi. Teoretic transportul multimodal ofera cel mai mic cost pe kilometru prin prisma capacitatii de incarcare. Cu toate acestea, in anumite tari acesta nu functioneaza cum este cazul Poloniei. Transportul multimodal este cel mai profitabil in Germania, Belgia si Olanda, unde prioritatile de mediu joaca un rol important in operatiuni si  in politicile companiilor de transport.

Articole similare

Ad