Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Caravana F-MAX a ajuns in Romania

Ford Trucks F-MAX, Camionul Anului 2019, a pornit intr-un turneu ce va acoperi opt tari europene si in perioada 11-19 aprilie se opreste in Romania, in cadrul unor evenimente de tip open days care vor avea loc in Bucuresti, Suceava si Timisoara, asa cum anunta Selim Yazici, Managing Director Ford Trucks pentru Europa de Sud-Est si Balcani.
De altfel, tara noastra a fost prima la nivel international in care a fost lansat acest model pentru transport pe distante lungi, in octombrie 2018, si imediat dupa lansare Cefin Trucks a organizat mai multe evenimente locale in Brasov, Suceava, Timisoara, Arad, Cluj-Napoca si Baia Mare, la care au participat peste 2.000 de clienti.

In ceea ce priveste turneul din aceasta primavara, el vizeaza si manageri de flote, si parteneri Cefin, dar si soferi care si-au exprimat dorinta de a testa noul F-MAX. Astfel ca, asa cum declara Alexandra Siminiuc, Director Marketing si Operatiuni Cefin Trucks, unic importator si distribuitor al brandului Ford Trucks in Romania, „ne bucuram sa venim in intampinarea dorintelor lor intr-o atmosfera festiva, plina de surprize si voie buna”.

Articole similare

Ad