Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pall-Ex a inaugurat la Sibiu cel mai modern hub al sau din Europa

Acesta are o suprafata de 6.000 m2 si 24 de porti, deci se pot incarca/descarca simultan 24 de canioane, si reprezinta un etalon atat in ceea ce priveste eficienta operatiunilor, cat si cantitatea de marfa paletizata manevrata. Suprafetei din interior i se adauga si parcarea de 3.000 m2, destinata exclusiv camioanelor care asteapta sa fie incarcate sau descarcate, ceea ce sporeste operativitatea. Prin noua locatie se estimeaza sa treaca anula peste un milion de paleti.
Proiectul este unul de amploare pentru Pall-Ex Romania, investitia totala in proiectarea, constructia si dotarea terminalului la cele mai inalte standarde depasind sase milioane de euro.

Beneficiile noului hub, atat pentru companie, cat si pentru clienti, vor fi vizibile din prima luna de functionare, asa cum promite Danor Ionescu, CEO Pall-Ex Romania: capacitatea numarului de paleti manevrati creste de la 2.000 la 3.500 pe noapte, iar timpul de incarcare si descarcare a camioanelor scade de la sapte la cinci ore. „Suntem mandri de rezultatul muncii noastre din ultimul an: totul a fost schitat, proiectat si realizat in functie de experienta noastra de pana acum in transportul de marfa paletizata. Noul hub ne reprezinta atat ca viziune, cat si ca modalitate de a face lucrurile: serios, la timp si cu accent pe calitatea serviciilor. Operatiunile vor incepe sa functioneze in noua locatie la finalul lunii aprilie.”
Noul terminal gazduieste si sediul central al companiei, unde angajatii se vor bucura de un spatiu de birouri modern, cu multe facilitati, in a carui amenajare s-a tinut cont de conceptul de munca colaborativa, in care oamenii sunt incurajati sa interactioneze cat mai mult si sa gaseasca solutii impreuna.
In prezent Pall-Ex detine cea mai intinsa retea de depozite a unei companii de logistica autohtone, avand 38 de locatii in tara. De la lansarea pe plan national, din 2011, firma a transportat peste doua milioane de paleti in Romania si isi propune ca, odata cu lansarea noului hub, sa depaseasca 2,7 milioane de paleti pana la finalul anului.

Articole similare

Ad