Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

WDP anunta proiecte importante la finalul acestui an

WDP, dezvoltator si investitor in domeniul imobiliar logistic, anunta constructia a trei noi depozite noi in Paulesti, Stefanestii de Jos si Oradea, al caror buget de investitii este de circa 24 de milioane de euro.
In parcul industrial WDP din Paulesti (Prahova) se lucreaza deja pentru un nou centru de distributie pe o suprafata de 10.500 m2, care va fi livrat catre compania Iron Mountain in al patrulea trimestru din 2021. Specializata in stocare, protejare si gestionare de informatii si bunuri, Iron Mountain va inchiria depozitul pe o perioada de 12 ani. Bugetul de investitii pentru WDP este de aproximativ 4,5 milioane de euro.

In Bucuresti, Stefanestii de Jos, dupa livrarea la finalul acestui an, furnizorul de servicii telecom Toya se va muta intr-un nou centru de distributie pe o perioada de 10 ani. Noul depozit se intinde pe o suprafata de 8,600 m2 si suporta un buget de investitii de 3,5 milioane de euro.
Cel mai complex proiect nou al WDP Romania presupune constructia si inchirierea unui depozit de circa 34.000 m2 in Oradea catre furnizorul din automotive compania Sogefi. Contractul presupune inchirierea pe termen de 15 ani si livrarea catre client a depozitului la finalul acestui an. Bugetul de investitii al WDP pentru acest proiect este de 16 milioane de euro.

Articole similare

Ad