Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault isi reinnoieste gama de LCV-uri

Lider in Europa pe segmentul vanurilor si LCV-urilor electrice, Renault lanseaza numai putin de patru modele noi: noul Master, noul Trafic, noul Alaskan si conceptul Kangoo Z.E. Tinta grupului francez este de a-si extinde suprematia la nivel global, catre noi piete de desfacere, iar pentru acest lucru si-a reinnoit aproape toata gama de vehicule comerciale usoare.
Dupa dezvaluirea conceptului EZ-Pro, producatorul francez continua sa se pregateasca pentru viitor si exploreaza noi modalitati de livrare prin recenta prezentare a lui EZ-Flex, vehiculul electric si conectat, care se va ocupa de livrarile catre clientul final. In privinta cifrelor din 2018, Renault a obtinut un nou record de vanzari la nivel global, cu 619.229 de vehicule comercializate, grupul intarindu-si pozitia nu numai in Europa, dar si in America Latina si in regiunea Asia-Pacific. Nu in ultimul rand, Renault este pionier si lider in Europa in segmentul LCV-urilor electrice, cu o cota de piata de 46,2%, datorata in principal lui Kangoo Z.E. Acum, grupul francez isi reinnoieste o parte a gamei.

Noul Renault Master vine cu un nou look, completat de o noua parte frontala, mai mare si mai robusta, la fel ca si un interior complet revitalizat. Gama de propulsoare este mai puternica, iar sistemele de asistenta sunt de asemenea noi – Rear View Assist, Side Wind Assist. Noul Master are si o versiune electrica – Master Z.E.
Noul Renault Trafic Van este o utilitara usoara complet schimbata, ce ofera un interior sofisticat si design exterior nou, echipata cu o gama de motorizare noua, cuplata la cutia automata EDC6. Modelul beneficiaza si de variantele Combi, Bus si SpaceClass pentru transportul de pasageri. Producatorul si-a reinnoit si pick-up-ul, prin noul Alaskan, ce pastreaza acelasi design impunator si siguranta maxima. Noul model ofera o sarcina utila marita la 1,1 tone. Kangoo Z.E. Concept este un vehicul electric urban ce prefigureaza noua gama Kangoo ce va iesi din liniile de productie incepand cu 2020.

Articole similare

Ad