Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Inscrieti-va la concursul de inovatie in supply-chain!

Revista Tranzit organizeaza o competitie pentru inovatii in supply chain (solutii de transport, depozitare, manipulare marfa, alte sisteme si solutii de crestere a eficientei operatiunilor), castigatorul urmand sa fie anuntat la ExpoTranzit, cel mai important targ de transport si logistica din Romania, care va avea loc pe 30 si 31 mai la hotelul Grand Italia din Cluj.
Va invitam sa va inregistrati solutia – un proiect/produs nou sau un update al unui proiect/produs existent, dar nu mai vechi de 12 luni, pana pe 15 mai.
Competitia este deschisa pentru orice furnizor de produse si servicii dedicate segmentelor de transport, logistica sau retail, cu implementare pe piata romaneasca. Se poate participa si in parteneriat – furnizor de echipamente-software-operator de logistica – cu un sistem dezvoltat impreuna si deja functional.

Juriul este format din redactorii revistei Tranzit, managerii premiati de catre noi in ultimii ani ca fiind cei mai eficienti din tara in transport si logistica (Loredana Dan – International Alexander, Adrian Crizbasianu – DB Schenker) alaturi de Viorel Leca – GebruderWeiss, Dan Paul-Dehenes – Kaufland, Adrian Draganescu – Mega Image, Cornel Morcov – Fan Courier, Patricia Rosu – Coca-Cola HBC Romania, Jeroen Fabry – H.Essers, Bogdan Dragomir – Step One.
Cei care doresc sa stie ce trebuie sa cuprinda dosarul de concurs sunt rugati sa se adreseze redactiei Tranzit la tel.: 021 777 06 98-99 si 0744 763 928  (Aurora Negutu) sau sa ceara conditiile de inscriere in competitie pe e-mail: aurora.negutu@traficmedia.ro

Articole similare

Ad