Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cifra de afaceri WebEye Romania a crescut in 2018 cu 24%…

… pana la 4,677 de milioane de euro. Progresul se datoreaza atat cresterii portofoliului de clienti, cat si diversificarii solutiilor telematice pentru transportatori si flexibilitatii companiei de a se adapta cerintelor clientilor. In acest context, Levente Gall, director general WebEye pentru Europa Centrala si de Est, declara ca „ne bucura rezultatele din 2018, mai ales cele la nivel local, care confirma ceea ce a devenit deja traditie, si anume ca Romania este cea mai performanta piata din grup, dupa Ungaria. In 2018 am evoluat mult prin clientii noi castigati, unii dintre ei cu afaceri foarte mari, cum este FAN Courier, care are un parc impresionant de masini. A fost o provocare sa construim oferta potrivita unei flote mixte. Si clusterul (Ungaria, Romania, Slovacia) pe care il conduc a avut afaceri in crestere, de peste 10 milioane de euro. Avem o baza solida, pe care ne straduim sa o dezvoltam in continuare.”

Compania avea in Romania, in decembrie 2018, 14.923 de solutii active, fata de 9.863 in decembrie 2017. Clientii continua sa caute sisteme telematice complexe, care ofera control aproape total si un management eficient, ceea ce inseamna echipament WebEye conectat la CANbus-ul masinii, sonde litrometrice si, in functie de tipul de transport, conectarea unor senzori auxiliari, cum ar fi cei de temperatura. O astfel de echipare ofera control asupra combustibilului, a camionului si a curselor si o buna comunicare cu soferii si ii ajuta pe transportatori sa respecte legislatia si sa evite amenzile.
Avand in vedere planurile de a se lista la bursa si de a-si mari portofoliul de clienti, dezvoltarea echipei si instruirea angajatilor a ramas una dintre prioritatile WebEye, astfel ca anul trecut numarul angajatilor aproape s-a dublat atat in Romania, cat si la nivelul clusterului. Iar in 2019 strategia companiei pune accent pe consolidarea afacerii si cresterea calitatii serviciilor, in contextul in care transportatorii devin tot mai atenti la aspecte precum managementul combustibilului si al intretinerii vehiculelor.
La nivelul intregului grup cifra de afaceri din 2018 a fost de 18,355 milioane de euro.

Articole similare

Ad