Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

AsstrA este expozant la Transport Logistic 2019

Transport Logistic, principalul eveniment  European in domeniul transporturilor si logisticii ce va avea loc anul acesta intre 4 si 7 iunie la Munchen (Germania), cu o istorie de circa 40 de ani se bucura de prezenta in medie a peste 2.000 de expozanti si 60.000 de vizitatori din 120 de tari si regiuni pe un spatiu expozitional de 15 hectare.

In 2019, expertii de la AsstrA-Associated Traffic AG vor vizita din nou Transport Logistic. Grupul corporativ va fi reprezentat la standul propriu nr. 352 din sala A4. Specialistii AsstrA se vor intalni personal cu partenerii si clientii sa raspunda la toate intrebarile si sa ofere consultanta profesionala fiecarui vizitator. „Participarea la evenimentele din industrie – in special la cele mari precum Transport Logistic din München – ajuta compania sa-si imbunatateasca performantele. Clientii si partenerii care viziteaza expozitia vor avea ocazia sa-si raspunda la intrebari si sa primeasca un sfat profesionist, unul-la-unu, de la specialistii nostri. Pentru expertii AsstrA, care lucreaza in fiecare zi in industria de transport si logistica, aceasta este o oportunitate de a invata despre stiri si tendintele pietei. In plus, participarea la evenimentele din industrie ne ajuta sa obtinem feedback despre operatiunile noastre. Acest lucru este necesar pentru a ne continua imbunatatirea tuturor proceselor noastre si pentru a oferi clientilor un nivel mai ridicat de servicii ", spune Yuliya Sadovodova, Director al diviziei de vanzari Asstra DACH.
Transport Logistic se desfasoara la Munchen la fiecare 2 ani. In 2019, principalul leitmotiv va fi implementarea proceselor IT. Principalele teme abordate in acest an vor include cresterea pietei de comert electronic, digitalizarea proceselor de afaceri, impactul industriei 4.0 asupra transportului si logisticii. AsstrA-Associated Traffic AG va continua sa puna experti in epicentrul evenimentelor de transport si logistica, astfel incat clientii si partenerii sa primeasca servicii tot mai rapide, mai eficiente si mai fiabile.

Articole similare

Ad