Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UNIT45 prezinta containerul frigorific de 45’cu motor diesel-electric

La expozitia Transport Logistic, care va avea loc la München in iunie, UNIT45 va prezenta un container frigorific foarte usor, de 45’, cu motor diesel-electric.
Acesta este fabricat din aluminiu, astfel ca prezinta o greutate redusa cu 1.200 kg fata de modelul standard. Greutatea mai mica favorizeaza cresterea volumului utilitar, ceea ce inseamna un avantaj imens oferit operatorilor multimodali.
Acest container este potrivit atat pentru transportul feroviar, cat si pentru transportul rutier, navele ro-ro si barjele pentru caile navigabile interioare.

Pe sosea, containerul combinat cu un sasiu usor ofera operatorilor o flexibilitate mai mare datorita faptului ca nu este mai greu decat o remorca. Folosind acest model pe cale feroviara, operatorii multimodali au avantajul de a incarca mai mult cu 4.000 kg, in comparatie cu transportul rutier.
Motorul diesel-electric folosit de UNIT45 incorporeaza un rezervor diesel de 250 de litri, ceea ce e mai mult decat suficient pentru operatiunile feroviare pe distante lungi, precum cele din Rotterdam in Italia, Spania sau Europa de Est. Pentru a oferi clientilor plus-valoare, UNIT45 ofera, de asemenea, doua versiuni speciale ale acestui container: cu rezervor dublu sau cu doua compartimente. Acesta este insa disponibil si ca versiune cu trei compartimente.

Articole similare

Ad