Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Oscarul in intralogistica decernat STILL LiftRunner® cu incarcare/descarcare automate & LTX 50

Cu doua nominalizari la IFOY Award 2019, Still GmbH si-a continuat seria de victorii la aceasta prestigioasa competitie cu adjudecarea trofeului la categoria Vehicule cu Ghidaj Automat si Roboti Intralogistici, cu tractorul electric cu remorcare LTX 50 automatizat, combinat cu rame LiftRunner cu functie de incarcare/descarcare automata.
Pentru prima data, aceasta solutie se ocupa de transportul si manipularea automata a incarcaturilor de pana la 1.200 kg pe remorca. Atunci cand este folosit ca tren de remorcare, remorca electrica cu tractiune LTX 50, avand o greutate totala de pana la 5.000 kg, isi mentine cursul cu exactitate in timp ce conduce prin statiile de productie. Capul de tractare poate fi folosit si manual pentru procese individuale, daca este necesar. Sarcinile sunt transportate si incarcaturile manipulate cu ajutorul cadrului LiftRunner cu platforma integrata.

Rama automata este condusa pana la o statie de transfer compatibila pentru incarcarea care trebuie transferata. Doi senzori asigura ca marfa, dupa pozitionarea precisa, este coborata pentru a se conecta la statia de transfer. Statiile de transfer ofera energie si informatii din cadrul inteligent, prin urmare nu au nevoie sa fie integrate in structura IT a companiei. Datorita navigatiei cu laser, pozitionarea poate avea loc cu o precizie de 1 cm. Dupa confirmarea pozitiei corecte, carucioarele cu role sunt activate si incepe procesul de incarcare sau descarcare. Un alt senzor incheie procesul de transport, asigurand, in acelasi timp, o incarcare sau descarcare completa.
Conceptul de sistem al transferului automatizat de sarcina si al condusului automat combinat in aceasta maniera reprezinta o inovatie care ofera avantaje suplimentare in furnizarea de productie intr-un mod evolutiv, in timp ce continua sa permita ideea de reducere a traficului de transport colectiv.

Articole similare

Ad