Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transportul, al doilea cel mai accesat domeniu in cautarea de job-uri online

Alaturi de financiar-contabilitate, transportul a fost cel mai accesat domeniu in cautarile online din luna aprilie de catre romanii care vor sa se angajeze. Pe locul al treilea se afla resursele umane, insa volumul de aplicari a scazut cu 20% comparativ cu luna martie, potrivit datelor centralizate de catre reprezentantii unei platforme de recrutare online.
„In luna aprilie, candidatii au fost preocupati mai mult de Sarbatorile Pascale decat de schimbarea jobului. Volumul de aplicari a scazut cu 20% comparativ cu luna martie, insa a inregistrat o usoara crestere, de 5%, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Joburile din domenii precum financiar-contabilitate, transport si resurse umane au fost cele mai cautate in luna aprilie", conform analizei realizate de BestJobs si citata de Agerpres. Cele mai cautate joburi sunt cele din domenii, precum financiar-contabilitate, cu peste 25.000 de cautari in luna aprilie, nivel similar cu lunile anterioare, si transport, cu peste 17.000 de cautari, dar in scadere fata de martie cu 37%. Alte domenii care au atras atentia candidatilor in luna aprilie au fost inginerie, vanzari si IT, cu un volum total de cautari de peste 34.000.

Topul companiilor cu cele mai multe aplicari este condus de Enel (1.968 aplicari), Oracle Romania (1.880), Amazon Development Center (1.731), Banca Transilvania (1.610), Unilever (1.538), British American Tobacco (1.479), UPC Romania (1.462), Deichmann (1.352), Alpha Bank (1.333) si Alka Trading (1.313).

Articole similare

Ad