Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Taxa auto va fi restituita pana la finalul lunii mai

ANAF va emite pana la finalul lunii toate deciziile de impunere pentru restituirea taxei de mediu pana la aceeasi data, dupa cum a declarat recent ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.
„Stiti ca eu am anuntat foarte clar ca voiam sa nu mai fie la ANAF nicio decizie de impunere neemisa. O sa verific luni la ANAF. Obligatia este ca noi sa restituim, in cursul lunii mai, taxa pe mediu sau taxa de timbru, cum i se spune ei. Banii sunt alocati, nu va fi o problema“, a declarat Eugen Teodorovici.

Oficialul a fost intrebat daca institutia din subordinea sa are banii necesari restituirii taxei, iar Teodorovici a raspuns ca responsabilitatea revine Ministerului Finantelor. „Cei de la ANAF sa-si faca treaba, zi de zi. E treaba noastra, ca minister, sa alocam banii, atat pentru Fondul de Mediu, cat si pentru ANAF, pentru ca stiti ca au fost doua abordari, dar obligatia este ca ei sa emita decizia de impunere, pana la ultima pe care o mai au inca in casa, neemisa. Iar partea de bani o asigura Ministerul de Finante si ei (ANAF, n.red.) sa faca plata, in mod obligatoriu, pana la finalul lunii mai“, a spus ministrul Finantelor.

Articole similare

Ad