Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Total Technologies aduce Fetch Robotics pe piata romaneasca

Pentru a se adapta la nevoile din e-commerce, depozitele au devenit mai mari, distantele parcurse de operatori, tot mai lungi, iar timpul de livrare s-a scurtat. Omul nu mai este eficient, iar vehiculele automatizate ghidate ajuta din acest punct de vedere.
Total Technologies a devenit partener oficial Fetch Robotics in Romania si Moldova, oferind centrelor de distributie roboti mobili autonomi care ajuta la eficientizarea volumelor mari de activitati in depozit. Companiile 3PL si producatorii isi pot eficientiza activitatea cu ajutorul robotului Fetch, mai ales ca acesta poate lucra atat separat, cat si colaborativ cu oamenii fara a incurca, ajutand la transportul coletelor in depozit. In momentul in care este conectat la Wi-Fi, CarConnect dispune de o autonomie de 8-10 ore si poate cara sarcini de pana la 77 kg.

Robot Mobile Autonomous (AMR) reprezinta noul trend in tehnologia automatizarii depozitelor, privind manipularea materialelor si colectarea de date pentru mediile de depozitare si intralogistica. Timpul de plimbare al unui operator in depozit se poate scurta cu pana la 50%.
AMR utilizeaza o combinatie de camere LIDAR si 3D pentru a naviga in depozite in siguranta si cu precizie. Ruta este ajustata in timp real atunci cand robotul intalneste un obstacol. AMR poate prelua sarcinile repetitive din depozitare care ar putea necesita un timp mare de parcurgere a distantei dintre locatii.
Liniile de roboti autonomi pot lucra independent sau interdependent (solutiile Pick by Voice si robotii Fetch Robotics). CartConnect este un robot mobil autonom (AMR) care utilizeaza o suita de senzori si algoritmi pentru a efectua sarcini cum ar fi colectarea datelor si transportul materialelor in unitatile industriale. Planurile pentru sarcini sunt create folosind platforma FetchCore Cloud Robotics. Pentru a naviga, echipamentul utilizeaza o harta care este colectata pe unitate folosind senzorii sai si utilizeaza algoritmi pentru a evita automat obstacolele, cartografiate sau neimpuse (cum ar fi obiecte sau persoane). Fiecare AMR isi determina traseul singur in timp ce primeste comenzile de pe platforma FetchCore Cloud Robotics.

Articole similare

Ad