Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ASSTRA: Testat. Certificat. Fiabil.

Primul certificat pe care AsstrA a decis sa-l obtina a fost ISO 9001. Lucrarile de implementare a sistemului de management al calitatii au inceput in 2002 si dupa doi ani de restructurare completa a proceselor cheie, compania a primit primul certificat. Acest sistem reglementeaza o serie de principii de afaceri cheie, cum ar fi implicarea in dezvoltarea afacerii tuturor angajatilor, motivatia, continuitatea dezvoltarii si orientarea spre client. Utilizarea standardului ISO 9001 asigura faptul ca clientii lucreaza cu un partener de incredere si primesc numai servicii dovedite.

Apoi, in 2013, certificarea a fost aprobata in conformitate cu cerintele ISO 14001 privind managementul de mediu. In 2016, AsstrA a fost inspectat de sistemul de management al sanatatii si securitatii in conformitate cu standardele OHSAS 18001. In 2019, grupul de companii a primit inca o data confirmarea tuturor celor trei certificate.
AsstrA este prezenta in Europa, CSI si Asia, prin urmare, compania primeste o certificare „umbrela“, ceea ce inseamna ca persoanele juridice din grup sunt testate sub o marca unica si sunt enumerate in anexa de la certificat.
In plus, implementarea standardelor internationale ISO este un instrument recunoscut pentru imbunatatirea transparentei si a gestionarii unei companii. Aceasta, la randul sau, ofera cel mai bun produs final sau serviciu pentru client. Atunci cand activitatea este structurata si rationalizata, probabilitatea situatiilor de criza este mult mai mica. In cazul unor dificultati datorate unei structuri interne clare si usor de inteles, ele sunt solutionate rapid.
AsstrA a ales Bureau Veritas, unul dintre cele mai mari organisme europene de certificare. Certificarea a fost efectuata in conformitate cu schema organismului elvetian de acreditare SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle).
In 2019, AsstrA va trece de la cerintele OHSAS 18001 la ISO 45001, un nou standard pentru securitatea ocupationala, integrat intr-o linie ISO comuna. Implementarea acestuia va reduce numarul documentelor interne si va imbunatati eficienta in domeniul protectiei muncii. AsstrA va continua sa imbunatateasca procesele interne ale companiei folosind tehnici Lean Management.

Articole similare

Ad