Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gefco are un nou director al Fabricii de Inovatie

Grupul Gefco isi consolideaza planurile de dezvoltare a proiectului Fabrica de Inovatie, lansat in 2018, care ofera angajatilor la nivel global oportunitatea sa propuna si sa dezvolte idei inovative care sa ajute la cresterea companiei.
Valérie Floridia va construi echipa de inovatie Gefco avand o experienta profesionala de 15 ani la companii industriale precum Renault si EDF in Franta, Germania si Statele Unite. „Sunt incantata sa lucrez alaturi de echipele Gefco la dezvoltarea ecosistemului nostru de inovatie si la inventarea viitorului lantului de aprovizionare“, a declarat Valérie.
Din functia de Director al Fabricii de Inovatie Gefco, Valérie va incuraja ideile noi si va contribui la transformarea lor in proiecte complet functionale care sa intareasca expertiza grupului.

Creata in 2018 pentru a stimula creativitatea interna, Fabrica de Inovatie Gefco este deschisa tot anul, oferind candidatilor posibilitatea sa isi inscrie oricand proiectele. Acestea sunt analizate de o comisie interna de experti, iar conceptele cele mai promitatoare sunt selectate pentru etapa urmatoare: o invitatie la Paris unde echipele isi pot prezenta ideile inovative la Explorathon – un eveniment de doua zile menit sa provoace si sa accelereze acele proiecte care au potentialul sa sustina si sa influenteze strategia de crestere a companiei.
Doua editii ale evenimentului Explorathon au fost organizate deja in ultimele luni, iar noua echipe de colegi din Gefco au explorat solutii inovative de printare 3D, Realitate Augmentata si Inteligenta Artificiala. „Am fost impresionata de maturitatea candidatilor si de proiectele prezentate la al doilea Eplorathon, organizat la cateva saptamani dupa ce am ajuns la Gefco. Sunt convinsa ca avem talentele si expertiza necesare pentru a deveni un lider al lantului de aprovizionare din viitor.“, a adaugat Valérie.
Gefco urmareste o serie de alte initiative in inovatie pentru a isi consolida unitatile existente si a explora piete noi. Grupul isi dezvolta cu precadere parteneriatul cu acceleratorul de start-up-uri Techstars, pentru a lucra cu diverse start-up-uri specializate in zonele cheie de business care pot duce la urmatorul nivel eficienta operationala si experienta clientului. Prioritatile includ optimizarea transportului si a rutelor, solutii de intretinere predictiva cuplate cu posibilitatea de urmarire a pachetului, servicii de new data si automatizarea procesului prin robotica. Compania planuieste sa isi imbunatateasca functiile de suport prin solutii inovatoare care includ procesarea financiara automata, dezvoltarea comunicarii client/furnizor, management de contract smart si roboti de chat inteligenti.

Articole similare

Ad