Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Automatizarea, urmatorul pas al procesului de resapare

Producatorul de sisteme tehnologice avansate de resapare a anvelopelor, TRM (Machinery Retreading Machinery), pune o noua piatra de temelie a procesului de resapare. Astfel, la trei luni de la livrarea primului modul, TRM completeaza designul revizuit al tehnologiei de Resapare Premium, realizand si ultimul modul robotizat al celulei de productie.
Modulele au fost proiectate pentru a automatiza complet procesul de productie a materialului de Resapare Premium, de pana la 500 mm din latimea benzii de rulare.
Doi roboti vor gestiona etapele de proces, garantand o constanta calitativa de productie prin eliminarea activitatilor manuale fara valoare adaugata. Astfel, rolul operatorului este ridicat la nivel de supervizare.

Intreaga celula va functiona pe piata americana din a doua jumatate a lui 2019, pentru a acoperi cererea tot mai mare din piata nord-americana pentru un astfel de segment de produse.
TRM are sediul in provincia Trento (Italia). Compania este specializata in proiectarea si fabricarea de masini si linii de productie pentru resaparea anvelopelor pentru transport de pasageri, camioane, OTR si aeronave.

Articole similare

Ad