Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz este Masina Oficiala a TIFF pentru al treisprezecelea an

Autoturismele Mercedes-Benz si autovehiculele comerciale usoare Vito si Sprinter vor asigura transportul invitatilor si al organizatorilor, dar si suportul logistic, pe durata festivalului dedicat filmului de lungmetraj din Romania ce se va desfasura la Cluj-Napoca in intervalul 31 mai – 9 iunie.

Mercedes-Benz GLC, SUV-ul care seteaza noi standarde on road si off-road si limuzina din clasa business Mercedes-Benz Clasa E vor sta la dispozitia invitatilor speciali TIFF pe durata celei de-a XVIII-a editii a festivalului. De asemenea, noul Mercedes-Benz Clasa V, lansat la nivel international la inceputul acestui an, isi va face debutul local la TIFF. „De-a lungul celor 13 ani de parteneriat, TIFF a devenit un capitol important al implicarii Mercedes-Benz in sfera culturala din Romania, capitol construit pe respect si incredere si definit de excelenta celor doi parteneri in domeniile pe care le reprezinta. Suntem incantati sa fim alaturi de echipa TIFF la editia de majorat si mandri de ceea ce reprezinta acest festival – un reper al cinematografiei si un catalizator cultural”, a declarat Mirel Dediu, Corporate PR/Communications, Marketing & PR Mercedes-Benz Cars.

Si in 2019, Mercedes-Benz va sustine programul 10 pentru Film, dedicat celor mai talentati actori de teatru, pregatiti sa paseasca in lumea filmului si va oferi Premiul de Excelenta. De-a lungul ultimilor zece ani, ambasadorul Mercedes-Benz, Catalin Stefanescu, a oferit la Gala TIFF Premiul de Excelenta Mercedes-Benz pentru merite artistice deosebite si pentru contributia adusa cinematografiei romanesti unei personalitati consacrate a filmului romanesc. Pana acum, au fost distinsi cu acest premiu: Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian si Helmut Sturmer (2012), Luminita Gheorghiu (2013), Florin Zamfirescu (2014), Marin Moraru (2015), Carmen Galin (2016), Tora Vasilescu (2017) si Dan Nutu (2018).

Articole similare

Ad