Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Viitorul transportului judetean se discuta la Expo Tranzit 30-31 mai Cluj Grand Hotel Italia

A mai ramas o saptamana pana la conferinta de transport persoane din cadrul ExpoTranzit, care va avea loc pe 30 si 31 mai a.c., la hotelul Grand Italia din Cluj (joi-vineri).
Va asteptam sa discutam despre viitorul transportului judetean si modificarile care se preconizeaza la legea 328, astfel incat judeteanul sa primeasca din nou statutul de serviciu comercial, despre combaterea pirateriei din transportul regulat odata cu modificarea legii 38, dar si despre dezvoltarea curselor prin conventie, impreuna cu beneficiari/clienti ai acestui tip de transport.

Nu vor lipsi nici dezbaterile pe tema crizei de soferi, cu posibile solutii de atragere si mentinere a fortei de munca, evolutia costului pe km, oportunitatea utilizarii platformelor online pentru vanzare de bilete si pentru optimizarea capacitatilor de transport etc., dar si multe altele. Va asteptam la o dezbatere extrem de interesanta, in compania unor vorbitori cu experienta in domeniile in care activeaza. Pentru confirmari va invitam sa ne contactati la redactie, la telefon 021.777.06.98 sau pe e-mail la cristiana.sandulescu@traficmedia.ro.

Articole similare

Ad