Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz Trucks a inceput productia Actros 5

Primul Actros 5, un model de 1851 LS 4×2 in culoarea bleu-safir, a parasit linia de productie de la fabrica Mercedes-Benz de la Wörth (Germania), anunta www.constructioncayola.com. Vandut in peste 1,2 milioane de unitati de la lansarea primei generatii in 1996, Mercedes-Benz Actros este unul dintre cele mai cunoscute camioane din lume. Prezentat la IAA Hanovra 2018, Actros 5 este, potrivit lui Stefan Buchner, CEO al Mercedes-Benz, „cel mai sigur, eficient si conectat camion conceput vreodata“.

Echipat in productia de serie cu Active Drive Assist, care pentru prima data permite marcii sa ofere un camion semi-autonom, Actros 5 poate sa se opreasca, sa accelereze si sa porneasca singur in anumite conditii. MirrorCam, cu doua camere montate in dreapta si in stanga cabinei, inlocuieste oglinzile traditionale prin afisarea imaginilor pe doua ecrane de 15 inch, imbunatatind astfel vizibilitatea soferului. De remarcat, de asemenea, prezenta unui nou cockpit multimedia in locul tabloului de bord vechi, care recunoaste inclusiv semnele rutiere.
Produs si in fabrica turceasca de la Aksaray, Actros 5 este port-drapelul marcii. Peste 1.000 de angajati germani au fost instruiti sa lucreze cu noile tehnologii integrate.

Articole similare

Ad