Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Inspectia Muncii pune la dispozitia angajatorilor o noua versiune a aplicatiei Revisal, 6.0.7.

Incepand 1 iunie 2019, va fi disponibila o noua versiune a aplicatiei Revisal, 6.0.7. Dupa aceasta data, transmiterea registrului va putea fi efectuata numai pentru fisiere de tip .rvs, generate sau validate prin versiunile 6.0.5/6.0.6/6.0.7 ale aplicatiei Revisal.
Noua versiune a aplicatiei va cuprinde actualizari ale codurilor COR, precum si o serie de modificari ce urmeaza a fi descrise pe site-ul Inspectiei Muncii, www.inspectiamuncii.ro, sectiunea REGES. Versiunile Revisal 6.0.5 si 6.0.6 vor functiona in paralel cu versiunea noua pentru o perioada de cel putin doua luni.

Inspectia Muncii atentioneaza intr-un comunicat de presa asupra faptului ca in perioada 31.05.2019 ora 14:00 – 01.06.2019 ora 12:00, portalul REGES pentru transmiterea on-line a registrului general de evidenta a salariatilor va fi indisponibil ca urmare a efectuarii unor lucrari de mentenanta programate.
Angajatorii, care in prezent utilizeaza versiunea Revisal 5.0.8, nu vor mai putea transmite registrul incepand cu data de 31 mai 2019. Pentru actualizarea aplicatiei Revisal este recomandat sa urmati instructiunile cuprinse in Ghidul de instalare si utilizare. Precizam ca, pentru securitatea datelor, este indicat ca, inainte de orice operatiune legata de instalarea unei noi versiuni a aplicatiei Revisal, sa se efectueze o copie de siguranta a bazei de date.

Articole similare

Ad