Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

V-eekend cu Clasa la TIFF. Noua Clasa V isi face prima aparitie in Romania

Mercedes-Benz Romania anunta prima aparitie locala a noului model Clasa V, la editia din 2019 a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF). Lansata oficial la inceputul acestui an, noua Clasa V are programata prima calatorie in cel de-al doilea weekend al TIFF, ca VIP shuttle pentru invitatii Mercedes-Benz, asigurand si mai multe experiente conduse de emotie si inteligenta, conceptul care sta la baza parteneriatului Mercedes-Benz – TIFF de anul acesta.

"Parteneriatul strategic dintre Mercedes-Benz si TIFF confirma determinarea si angajamentul brandului in sustinerea evenimentelor culturale. Sunt incantat sa particip la editia din acest an a TIFF si entuziasmat ca putem asigura o experienta premium invitatilor nostri, prin prezenta noii Clase V. Cum deja ne-am obisnuit partenerii cu cele mai inalte standarde, oaspetii Mercedes-Benz de la TIFF vor fi primii care se vor bucura de un V-eekend intreg cu Clasa, beneficiind de noua generatie a Clasei V, care va face o adevarata impresie", a spus Batiste Pascalin, Managing Director al Mercedes-Benz Vans Romania.
Designerii Clasei V au implementat o serie de schimbari menite sa ofere segmentului MPV un nou aspect, urmand modernitatea si claritatea de la autoturismele actuale Mercedes-Benz atat la interior, cat si la exterior.
Primele doua modele din Romania care vor asigura un V-eekend cu Clasa la TIFF vor fi: noua Clasa V 300d 4MATIC Exclusive (emisii combinate de CO2 179-242 g/km, consum combinat de combustibil 6.8-9.2 l/100 km) si noua Clasa V 300d Avantgarde (emisii combinate de CO2 185-253 g/km, consum combinat de combustibil 7.1-9.7 l/100km).

Articole similare

Ad