Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault livreaza o flota de 122 ambulante tip C pentru IGSU

O flota de 122 de ambulante, dezvoltate de Asocierea Renault-Gruau-Avant Maris Medical, au fost livrata catre IGSU prin Programul POIM 2014-2020 – "Imbunatatirea capacitatii de interventie la urgentele medicale”. Acest lot este alcatuit din vehicule tip C, transformate conform cerintelor Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.
Ambulantele sunt destinate interventiilor medicale de urgenta la cel mai inalt nivel si transportului medical asistat al pacientului critic, fiind dotate cu echipamente si materiale de terapie intensiva, anunta Renault Romania.

„Vehiculul care a stat la baza acestui lot de ambulante este Renault Master L3H2 Energy dCi 170 TT si este disponibil cu sistem multimedia R-LINK: Navigatie (harta Romaniei inclusa) si ecran tactil 7". De asemenea, beneficiaza de o serie larga de sisteme de asistenta la conducere, dintre care amintim: Sistem antiblocare roti la franare (ABS) cu AFU (asistenta la franarea de urgenta) + EBD, Control dinamic al traiectoriei (ESP adaptativ, cu sistem antipatinare ASR), Extended Grip (motricitate suplimentara pe suprafete dificile), HSA (Hill Start Assist , asistenta la urcarea in rampa), proiectoare de ceata, Parking assist (camera video pentru asistenta la parcarea cu spatele si senzori de parcare spate), Sistem Stop&Start si ESM (Energy Smart Management – recuperarea energiei in momentul franarii).“ Transformarea in ambulante a celor 122 de Renault Master s-a realizat in Franta si in Romania, in conformitate cu solicitarile IGSU. In perioada urmatoare, Renault va mai livra catre IGSU 10 ambulante tip C si 75 de ambulante tip B, in completarea celor 300 ambulante tip B realizate anul trecut.

Articole similare

Ad