Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kögel isi optimizeaza magazinul online de piese de schimb

Kögel si-a extins si modernizat serviciul de piese de schimb online Parts Shop, care are acum un afisaj mai clar, posibilitate de navigare rapida si cautare simpla cu ajutorul cuvintelor cheie, seria de sasiu a vehiculului (VIN) sau numarul comenzii articolului, ceea ce economiseste si mai mult din timpul de cautare. In plus, magazinul optimizat se remarca si prin noul portal pentru garantii, prin istoricul comenzilor cu urmarirea comenzii si printr-un catalog de piese de schimb si liste de preturi in vigoare disponibile pentru descarcare.

Kögel Parts Shop, disponibil 24/24, poate fi accesat de pe site-ul Kögel din meniul de navigare la categoria „Piese”, iar pentru plasarea rapida a comenzii exista mai multe optiuni: fie se introduce un cuvant cheie sau numarul articolului si se adauga produsul direct in cosul de cumparaturi, fie se plaseaza o comanda utilizand seria de sasiu (aici Parts Shop va afisa toate piesele de schimb si disponibilitatea acestora pentru ansambluri individuale ale vehiculului si daca este necesar pot fi afisate inclusiv schite tehnice ale grupelor de piese de schimb). Iar comanda este plasata in cosul de cumparaturi dupa introducerea metodei de livrare preferate. Cosul de cumparaturi va afisa din nou o scurta descriere a pieselor de schimb selectate, impreuna cu disponibilitatea acestora, iar clientii Kögel pot urmari comenzile in orice moment prin intermediul istoricului.
Pe langa posibilitatea de a comanda piese de schimb rapid si usor la orice ora, Kögel Parts Shop ofera si un instrument inteligent integrat de gestionare a garantiilor. In meniul de navigare al Kögel Parts Shop, la categoria „Garantie”, se poate crea o solicitare urmand doar sase pasi, printre care selectarea directa a pieselor de schimb din lista de piese ale vehiculului, transmiterea in format electronic a facturilor si afisarea statusului curent al solicitarii transmise.

Articole similare

Ad