Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

200 de semiremorci cu prelata si 75 frigorifice vor completa flota Grupului Jost

Grupul Jost a comandat 200 de semiremorci cu prelata S.CS cu Power Curtain de la Schmitz Cargobull, un model recunoscut pentru posibilitatea de incarcare intr-un timp foarte scurt. Acestora li se vor adauga si 75 de vehicule frigorifice S.KO, echipate cu cea mai recenta generatie de unitati de racire S.CU de inalta performanta, pentru transportul de distributie in Belgia si Franta.

Eficienta costurilor este una dintre promisiunile facute de Grupul Jost clientilor sai internationali.
„Ne dorim sa dezvoltam proiecte logistice la scara larga, dar si proiecte specifice pe cerintele clientilor, de mare valoare pentru acestia, care sa le aduca avantaje competitive distincte“, precizeaza patronul Grupului Jost, Roland Jost.
In conditiile in care peste 3.200 de angajati din filialele din zece state europene si din Magreb se ocupa de cererile clientilor, este nevoie de flexibilitate in alegerea vehiculelor de transport, mai ales ca, pe langa alimente si cereale, Grupul Jost se ocupa si de transportul marfurilor din otel, lemn, hartie si din industria textila. De asemenea, o parte din cele 1.500 de camioane si 3.000 de remorci ale Grupului se ocupa si de transportul produselor din industria chimica si din industria constructiilor, precum si de transportul marfurilor periculoase si deseurilor.

Articole similare

Ad