Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Opel Combo a ajuns la a cincea generatie

Opel a lansat a cincea generatie Combo, care ofera o sarcina utila de pana la 934 kg, spatiu pentru doi europaleti, datorita distantei mari dintre pasajele rotilor, volum de incarcare de pana la 4,4 mc si lungime utila de pana la 3,44 m, si se caracterizeaza prin versatilitate – este disponibil in versiuni standard de 4,4 m lungime sau XL de 4,75 m, cu cabina pentru echipaj cu cinci locuri sau in versiune cu trapa in plafon, pentru transport de obiecte lungi. 

Noul model include pana la 21 de sisteme de asistenta care fac manevrarea mai usoara, si ofer un nivel de confort specific autoturismelor, datorita volanului din piele incalzit, scaunelor fata incalzite si sistemului de climatizare pe doua zone. Si costul total de operare este avantajos, noua utilitara fiind dotata cu motoare eficiente, ce respecta standardul Euro 6d-TEMP.
In plus, Opel Combo Cargo este prevazut cu o caracteristica unica in segmentul sau: un indicator de supraincarcare pe baza de senzor care, la simpla apasare a unui buton, ii permite soferului sa se asigure ca autovehiculul nu este supraincarcat.
Camera panoramica pentru marsarier, disponibila optional, sprijina soferul si imbunatateste semnificativ vizibilitatea versiunilor panel van, iar o a doua camera video de pe oglinda retrovizoare din partea dreapta elimina problema unghiului mort din partea respectiva a autovehiculului.
Combo Cargo poate fi dotat si cu noul sistem de protectie a partii laterale pe baza de senzor, care ajuta la prevenirea lovirilor si zgarieturilor la deplasarea in viraje cu viteza mica. Profesionistii ale caror locuri de munca necesita tractiune sporita in noroi, nisip sau zapada pot imbunatati tractiunea pe puntea fata a modelului Combo Cargo cu sistemul electronic de control al tractiunii IntelliGrip si cu o configuratie de santier care include o garda la sol ridicata cu 30 mm, bare antiruliu fata, pneuri cu diametru marit si arcuri variabile spate. Iar cu sistemele de infotainment optionale compatibile cu Apple CarPlay si Android Auto, soferii isi pot gasi usor drumul catre si din cele mai izolate locatii. Combo Cargo este disponibil si cu tractiune integrala, cu un sistem 4×4 personalizat pentru acest model de specialistii de la Dangel.
Noul model motoare pe benzina de 1,5 l, cu o putere cuprinsa intre 76 si 130 CP, ale caror consumuri declarate de producator sunt de 4,1-5,1 l/100 km in trafic urban, 3,8-4,4 l/100 km extra-urban, si 3,9-4,6 l/100 km mixt.

Articole similare

Ad