Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schmitz castiga din nou premiul „Cea mai buna marca a anului 2019“ la categoria semiremorci frigorifice

Acesta este acordat de grupul german ETM-Verlag in urma votului a peste 8.400 de cititori ai revistelor FERNFAHRER, lastauto omnibus si trans aktuell, iar Andreas Schmitz, CEO-ul companiei, a declarat ca „suntem mandri sa fim recunoscuti inca o data ca cea mai buna marca din categoria semiremorcilor frigorifice, datorita faptului ca produsele noastre isi dovedesc mereu robustetea si caracterul inovator. 

Premiul nu confirma doar faptul ca avem vehicule si servicii orientate spre client, ci dovedeste si calitatea angajatilor nostri, care vin intotdeauna cu idei inovatoare pentru a asigura cel mai mic cost total de operare si a creste astfel profitabilitatea operatorilor de transport.“
Schmitz Cargobull a obisnuit si locul al doilea pentru agregatul sa frigorific, repetand succesul din anul anterior. Noul agregat ofera aceeasi performanta inalta de racire si acelasi management exact al temperaturii ca si varianta anterioara, dar reduce consumul de carburant cu pana la 10% si este mai usor cu 50 kg.
Astfel, semiremorca, agregatul, sistemul de monitorizare folosind internetul si managementul pro-activ al service-ului ofera un control foarte bun al operatorilor asupra vehiculelor care fac transport la temperatura controlata.
In plus, cititorii publicatiilor germane au votat pentru ca produsele Schmitz sa obtina locul al doilea si la categoriile Prelate si Basculante.
Este pentru a 23-a oara cand revistele din cadrul ETM ofera aceste premii, care recunosc cele mai bune vehicule comerciale, iar castigatorii din 26 de categorii diferite au fost alesi si in colaborare cu Dekra si sub supravegherea unui notar, astfel ca rezultatele reprezinta un indicator relevant pentru intreaga industrie de profil.

Articole similare

Ad