Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Optifuel Challenge: Eco-Soferul anului in Romania este Costin Anghelescu de la Costi Trans

Experienta si-a spus cuvantul! Campionul National Optifuel Challenge 2019 este Costin Anghelescu de la firma Costi Trans, care va reprezenta Romania in finala internationala care va avea loc la Lyon, Franta, in perioada 15-17 octombrie 2019.
Inaugurata in 2012 si dedicata stilului de condus economic, competitia Optifuel Challenge arata angajamentul Renault Trucks pentru sprijinul soferilor in reducerea consumului de combustibil, iar abordarea integrata vehicul/sofer/servicii, vizeaza reducerea sustenabila a consumului de la primii kilometri. Anul acesta, etapa nationala a capatat un caracter si mai festiv, marcand aniversarea de 20 de ani de activitate Renault Trucks in Romania prin reprezentare directa.

In finala care a avut loc la Bucuresti pe 5 iulie au concurat 21 de soferi, castigatorii selectiilor nationale. Competitia a inceput la 7:30 si s-a incheiat dupa ora 20:30, atunci cand ultimul sofer, chiar Costin Anghelescu, a incheiat proba de concurs. Optifuel Challenge a avut un traseu de 42,2 km, de dificultate medie, cu segmente de drum deluros, desfasurandu-se de la Ghermanesti, Snagov, pe Autostrada A3, pana aproape de Bucuresti si retur. Performanta a fost evaluata prin Optifleet, sistemul telematic de management al flotei de la Renault Trucks, luandu-se in calcul mai multe criterii, printre care consumul si viteza medie de deplasare. Dupa prima proba, patru au fost concurentii care au intrat in semifinala: Costin Alexandru de la Daralex Trans, Lucian Anghel de la Dumagas, Iulian Smeu de la firma Mika Expostar si Costin Anghelescu, reprezentantul Costi Trans, cel care s-a si impus la finalul zilei. Podiumul a fost completat de Iulian Smeu, ocupantul locului al doilea, si Lucian Anghel de la Dumagas, care s-a multumit cu bronzul, ambii aflati la prima participare.
Costin Anghelescu va reprezenta Romania in marea finala internationala din 15-17 octombrie, avand sansa sa plece acasa la volanul unui Renault T High 2019, mare premiu. De asemenea, soferul campion mondial va primi un voucher Renault Trucks in valoare de 6.000 de euro. Premium al II-lea pentru sofer este un voucher de 3000 euro si al III-lea 1500 euro.

Articole similare

Ad