Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hödlmayr va transporta 22.000 de Dacia pe an catre dealerii din Germania

Hödlmayr se ocupa de curand de distribuirea tuturor autovehiculelor Dacia fabricate in Pitesti catre dealerii din Germania, adica de un volum de aproximativ 22.000 de vehicule pe an sau pana la 450 pe saptamana. La obtinerea acestui contract s-a ajuns deoarece, asa cum declara Tamer Sen, directorul general Hödlmayr Logistics Romania, „am reusit inca o data sa ne diferentiem datorita conceptului nostru holistic de transport, fiind cunoscuti in aceasta bransa pentru eficienta si fiabilitate. Aceasta imagine si increderea care ne este acordata sunt rezultatul muncii noastre asidue si a investitiilor permanente din ultimii 17 ani in afacerea noastra de baza – logistica transportului de vehicule.”

Iar conceptele multimodale asigura si ele un avantaj competitiv decisiv si sunt „o piesa esentiala a puzzle-ului viziunii noastre corporative Go Green – Go Hödlmayr“, asa cum subliniaza Johannes Hödlmayr, CEO-ul Hödlmayr.
Hödlmayr Logistics Romania este a doua companie de logistica de transport auto din Romania, are 200 de angajati, 100 de transportoare speciale si spatiu pentru depozitarea a circa 50090 de vehicule la sediul din Bascov si ofera nu dar solutii de transport, ci si de service si de finisare si asigurare a calitatii.
Iar Hödlmayr International AG este o companie austriaca specializata pentru intreg lantul de aprovizionare, de la preluarea vehiculelor din fabrica/portul de intrare pana la livrarea catre dealerii auto/proprietarii de flote, si care livreaza anual circa 1,75 milioane vehicule. Grupul are filiale in 16 tari si dispune de peste 800 transportoare auto speciale, 12 sisteme de tractare si o suprafata de depozitare de aproximativ 1,3 milioane de metri patrati, pentru circa 55.000 de vehicule.

Articole similare

Ad