Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO cumpara compania Chronotruck

Grupul GEFCO anunta achizitia Chronotruck, o companie al carui produs este o platforma digitala inovatoare care conecteaza expeditorii de marfuri si transportatorii. Aceasta achizitie se inscrie in strategia GEFCO de a folosi tehnologii noi care imbunatatesc experienta consumatorului. Astfel, GEFCO ofera servicii digitale complete pentru a veni in intampinarea atat a nevoilor curente cat si ale celor viitoare oricarui jucator din  mediului logistic.

Chronotruck s-a lansat in 2016, cu misiunea de a oferi cea mai buna platforma pentru companii, dedicata  comenzilor de expeditii, care reduce totodata numarul transporturilor fara marfa ale companiilor de transport. Pentru companii, Chronotruck ofera acces la transportatorii din proximitate si un portofoliu inovator de servicii digitale, care includ un sistem instant de cotare, geo localizare, dovada de livrare si facturare electronica. In ceea ce priveste transportatorii, acestia isi pot optimiza livrarile prin accesul la marfa disponibila in apropierea rutei de transport, acces ce permite o functionare la capacitate maxima a tirurilor. In prezent, Chronotruck are peste 9.000 de clienti.
GEFCO aduce experienta solida in logistica integrata si de volume mari, in timp ce Chronotruck are agilitate, cunostinte tehnice si accesabilitate, care pot transforma experienta clientului intr-una cu adevarat inovatoare. Chronotruck va avea continuitate ca brand si entitate independenta in cadrul GEFCO. „Suntem incantati sa ii avem alaturi de noi pe cei din echipa Chronotruck si solutiile lor inovatoare. Astfel, portofoliul GEFCO continua sa se dezvolte cu servicii inteligente si flexibile. Expertiza lor aduce o schimbare prin digitalizare, imbunatatind experienta clientilor. De asemenea, parteneriatul nostru va reduce amprenta asupra mediului datorita tirurilor care opereaza la incarcatura maxima.“, a declarat Luc Nadal, CEO GEFCO.
 Rodolphe Allard, CEO Chronotruck, a spus ca momentan, operatiunile companiei sunt majoritare in Franta, dar prin reteaua si prezenta geografica puternica a Grupului GEFCO, va avea acces la noi clienti, din domeniul bunurilor de consum pana la producatori industriali. „Sunt convins ca impreuna vom forma un centru de putere cu solutii valoroase pentru producatori si transportatori."

Articole similare

Ad