Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz Sprinter intra in flota DHL Express Romania

DHL Express Romania isi reinnoieste flota de autovehicule comerciale prin achizitia a 118 unitati Mercedes-Benz Sprinter, o colaborarea in premiera intre cele doua companii. Modelele de ultima generatie sunt personalizate pentru industria de curierat si reprezinta o premiera pe piata locala, dar si la nivel DHL Global, se arata intr-un comunicat.
Noile modele Mercedes-Benz Sprinter vor fi utilizate pentru servicii de curierat pe intreg teritoriul Romaniei. Cele 118 de autovehicule comerciale usoare sunt modele Mercedes-Benz Sprinter 314CDI Furgon. Acestea sunt echipate cu motoare diesel eficiente, de ultima generatie, precum si cu noua tehnologie telematica, care asigura baza perfecta pentru nevoile logistice si de transport contemporane.

„Suntem mandri de colaborarea cu cea mai mare companie de logistica din lume, Deutsche Post DHL, cele 118 unitati livrate reprezentand un pas important spre a deveni principalul furnizor pentru viitorul logisticii si transportului in Romania. Performanta inegalabila, siguranta la cel mai inalt nivel, eficienta maxima confirma faptul ca Sprinter este un produs de renume global, caracterizat de inovatie, eficienta, fiabilitate si suntem siguri ca se va adapta 100% standardelor inalte impuse de DHL", a declarat Batiste Pascalin, Managing Director Mercedes-Benz Vans Romania. 
„Asocierea experientei DHL cu avantajele oferite de Mercedes-Benz Sprinter afacerii noastre reprezinta un pas important in garantarea unor servicii de curierat de cea mai buna calitate. Este foarte importanta dotarea acestora cu tehnologia Adblue, intrucat ne ajuta sa ne atingem obiectivele de reducere a emisiilor de noxe“, a declarat Daniel Kearvell, Director General DHL Express Romania.
Pentru ca autovehiculele Sprinter comandate de DHL sa se adapteze 100% cerintelor specifice de transport ale companiei, DHL a apelat la solutii de carosare personalizate, facilitate de Mercedes-Benz Vans Romania. Astfel, versiunea de caroserie realizata special pentru curierat a fost configurata de ATV GmbH Germania, oferind solutia optima in ceea ce priveste echiparea corespunzatoare pentru sarcina de transport specifica activitatii DHL. In Romania, DHL opereaza cu trei aeronave, detine o flota comerciala de peste 200 de autovehicule si ofera o acoperire de 100% la nivel national, fiind lider de piata pe segmentul curieratului express international aerian de la usa la usa.

Articole similare

Ad