Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Declinul economic al Turciei, o provocare pentru transportatori

Incetinirea cresterii economice a Turciei se dovedeste a fi o provocare semnificativa pentru transportatorii implicati in schimburi comerciale cu aceasta tara. Insa un management atent al traficului si experienta comerciala cu Marea Britanie si UE au facut posibila mentinerea serviciilor si veniturilor in conditii dificile de piata, potrivit transportatorului Davis Turner, care opereaza saptamanal doua curse intre Marea Britanie si Turcia impreuna cu partenerul turc EKOL Logistics.

Intr-un interviu acordat Lloyd's Loading List, presedintele Philip Stephenson a explicat ca dublarea tarifelor de import de catre presedintele SUA, Donald Trump, pentru otel si aluminiu, a generat o depreciere acuta a monedei locale si o crestere a inflatiei si ca dezechilibrul comercial a fost agravat de importatorii europeni care au profitat de ocazie pentru achizitii sporite din Turcia.
Cresterea cererii de transport pentru a face fata importurilor a dus si la cresterea tarifelor, dar potrivit lui Philip Stephenson aceasta s-a realizat etapizat, pentru a minimaliza impactul asupra structurii de cost a clientilor.

Articole similare

Ad