Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Combinex B.V cumpara 52 de semiremorci Kögel Cargo si Cool

Agentul de expeditii olandez Combinex B.V. – prezent pe piata din 2016 si care de atunci a cunoscut o dezvoltare continua, oferind servicii regulate de transport cu incarcaturi complete si partiale catre Germania, Austria, Belgia, Franta, Spania, Italia, Cehia, Polonia, Irlanda, Regatul Unit, Scandinavia si Elvetia – a cumparat 50 de vehicule Kögel Cargo din generatia NOVUM si doua vehicule frigorifice Kögel Cool – PurFerro, la care a apreciat mai ales dotarea standard bogata si gradul inalt de personalizare.

Generatia NOVUM aduce ca principale avantaje noua consola de ventilatie si iluminat de pe peretele frontal, care transfera fortele prin intermediul elementelor longitudinale catre cadru, noul cadru exterior care sporeste semnificativ accesibilitatea punctelor de fixare Vario Fix si certificarea conform DIN EN 12642 Code XL. In plus, Combinex a optat pentru un cadru sasiu consolidat cu un gat de lebada de 120 mm si o capacitate a podelei adecvata pentru o sarcina pe axa stivuitorului de 8.000 kg. Pentru asigurarea incarcaturii, semiremorcile sunt dotate standard cu un cadru exterior din otel perforat Vario Fix cu 13 perechi de suporturi de ancorare cu carlige de prindere laterale si o sarcina de tractiune de 2.500 kg pe fiecare inel, iar cadrul exterior este prevazut cu 20 de centuri de fixare cu bucle si clichet cu parghie lunga. Printre solicitarile Combinex se numara placa imprimata groasa de 12 mm si inalta de 2.500 mm de pe interiorul peretelui frontal, precum si o tabla de otel groasa de 5 mm si inalta de 500 mmi, pentru protejarea peretelui de avariile provocate in utilizarea zilnica, amortizoarele din otel ranforsate pentru spatele vehiculelor, pentru protectie sporita la impact, teul din otel transversal cu grosime de 8 mm montat central pe placa de acoperire a cadrului de-a lungul intregii latimi si protectia pentru camele de inchidere, care consolideaza protectia la impact. Pentru a putea renunta la tijele standard din aluminiu sau lemn, semiremorcile sunt echipate cu o prelata culisanta laterala si cu 24 de tije din aluminiu verticale pe fiecare parte. La aceste dotari se adauga un portal spate cu stalpi de colt din otel, franghii de prelata cu doua suporturi de sustinere, o cutie de depozitare a paletilor cu prelata pentru 32 de europaleti, o cutie de scule s.a..
In ceea ce priveste semiremorcile frigorifice, acestea au in standard podea din aluminiu cu nivel de zgomot redus si tavi din aluminiu sudate la nivelul podelei, care asigura un nivel sporit de igiena si o curatare mai simpla a compartimentelor frigorifice si impiedica umezeala sa patrunda in duba, ceea ce prelungeste semnificativ durata de viata si rentabilitatea vehiculelor. Peretii constau dintr-o spuma speciala de inalta calitate cu proprietati avansate de izolare care nu contine CFC, iar stratul superior din otel robust si usor de intretinut este tratat cu o folie rigida din PVC pe interior. Peretii grosi de 45 mm, plafonul de 85 mm si podeaua de 125 mm garanteaza un coeficient de transfer termic semnificativ mai bun, ceea ce reduce consumul de energie si optimizeaza costurile. In plus, vehiculul dispune de certificatul de siguranta DIN EN 12642 Code XL privind asigurarea incarcaturii, fiind potrivit pentru transportul marfurilor la bucata sau pe paleti. Printre echiparile solicitate de Combinex se numara peretele de protectie impotriva impactului, constand din profile V individuale din aluminiu, flexibil si usor de dezmembrat pentru curatare, si care ofera si o protectie optima in cele mai dure conditii, un rand de amortizoare de cauciuc pe placa de acoperire a cadrului si o grinda din cauciuc de protectie impotriva impactului pe partea stanga si dreapta a cadrului portal. Sinele de ancorare optionale fixate direct pe pereti elimina nevoia unor instalatii ulterioare costisitoare si ajuta soferii sa asigure incarcatura in mod eficient si fiabil, iar acestor dotari li se adauga un termometru de inregistrare, o cutie de depozitare a paletilor pentru 36 de europaleti, un suport de lampi din otel s.a.
Atat semiremorcile cu prelata, cat si semiremorcile frigorifice sunt echipate cu Kögel Telematics. Multumita pachetului BasicTrailer, care combina serviciile PosControl, TrailerControl si EBSControl, modulul telematic Kögel Trailer al semiremorcilor Kögel Cargo transmite date cum ar fi pozitionarea in timp real, starea de cuplaj si date EBD catre portalul web Kögel Telematics, iar TempControl Service, pachetul de telematica CoolTrailer al semiremorcilor frigorifice Cool – PurFerro, pune la dispozitie si date precum temperatura ambientala, modul de operare al unitatii de racire si date de referinta. Iar baza de date Kögel Telematics Connectivity ofera Combinex acces la toate datele inregistrate in portalul web Kögel Telematics si in alte sisteme de gestionare a flotei si posibilitate de import al acestora in timp real in procese existente si intr-o larga varietate de sisteme software.

Articole similare

Ad