Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Milwaukee Electric Tool a lansat cheia de impact cu acumulator de 1″ de 2400 Nm

Noua cheie de impact Milwaukee M18 ONEFHIWF1 foloseste tehnologia avansata M18 FUEL™ si este capabila sa livreze un cuplu de torsiune pana la 2.400 Nm, care ajuta la strangerea de suruburi pana la M42, in timp ce ramane cu 3,2 kg mai u?oara decat optiunea de cablaj electric disponibil in prezent. Noul model poate inlocui cu succes solutiile pneumatice, asigurand flexibilitatea necesara echipelor de service ?i in ?antiere, eficientizand timpii de lucru.

Astfel, utilizatorii nu vor mai avea nevoie de compresoare si generatoare si putea sa-?i desfa?oare activitatea fara interferenta cablurilor sau a furtunurilor.
Noua cheie M18 FUEL™ 1 "High Torque Impact Wrench combina trei inovatii exclusive: motorul fara perii POWERSTATE™, acumulatorul REDLITHIUM-ION™ si inteligenta REDLINK PLUS™. Cu toate acestea, pentru a livra prima cheie de impact de 1”, Milwaukee a reorganizat pachetele de motoare si electronice pentru a oferi o comunicare perfecta cu bateria si cea mai buna performanta pentru acest instrument si aplicatiile sale. Noul motor POWERSTATE™ fara perii imbina mai mult cuplu pentru aplicatiile exigente, in timp ce designul redesenat al inteligentei REDLINK PLUS™ reduce dimensiunile dispozitivelor electronice pentru a economisi spatiu si a creste capacitatea termica si comunicarea dintre scule, motor si baterie HIGH OUTPUT™ 8,0 Ah. In cele din urma, mecanismul a fost optimizat pentru a furniza aceasta putere incredibila in pachetul cel mai usor. Instrumentul este, de asemenea, proiectat cu o caracteristica DRIVE CONTROL™ in 4 moduri, oferind utilizatorilor versatilitatea de a comuta intre moduri pentru a se potrivi cu puterea si viteza aplicatiei.Ca un avantaj suplimentar, ONE-KEY™ ofera posibilitatea de a personaliza, urmari si gestiona aceasta cheie de impact, precum si a stabili un cuplu repetabil.
Unul dintre reprezentantii oficiali Milwaukee Tool in Romania este Dharma Utilaje SRL.

 

Articole similare

Ad