Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul Raben lanseaza noi linii de distributie: Germania-Romania si Cehia-Romania

Grupul Raben isi extinde portofoliul de conexiuni directe prin lansarea a doua linii noi de distributie, ce leaga Germania si Cehia de Romania. Astfel, datorita acestor conexiuni aditionale, timpul de tranzit intre Germania (Nurnberg) si Romania (Cluj) este de 72 de ore, in timp ce intre Cehia (Brno) si Romania (Arad) este de doar 24 de ore.

Decizia de a crea aceste linii de distributie a venit in contextul volumelor tot mai mari de marfa venind din aceste doua tari spre Romania.

In acelasi timp, celelalte linii ce legau Germania si Cehia de Romania si care presupuneau treceri si opriri in Ungaria, s-au dovedit a fi insuficiente pentru cererea in crestere de transport. Astfel, pentru a depasi aceste provocari, Grupul Raben a decis deschiderea celor doua linii directe, lucru ce a dus la cresterea capacitatii operationale, precum si la optimizarea timpului de tranzit. “Extinderea liniilor de distributie prin aceste doua noi conexiuni directe a reprezentat un pas necesar pentru a putea ramane loiali angajamentului nostru de a le oferi clientilor cele mai bune solutii pentru atingerea obiectivelor lor. Speram ca aceste linii vor raspunde cu succes nevoilor clientilor nostri. In acelasi timp, speram ca vor satisface cererea in crestere dinspre Germania si Cehia, oferind conexiuni consolidate si imbunatatite intre aceste doua tari si Romania”, a spus Valentin Storoj, managing director Raben Logistics Romania.

Principalele avantaje ale celor doua linii directe suplimentare includ siguranta crescuta a marfurilor, intrucat manipularea acestora este redusa, precum si timp de transport mai mic, ceea ce eficientizeaza proceselor de productie ale clientilor.

Principalii beneficiari ai acestor conexiuni directe vin in principal din industria auto, insa acestea pot satisface diferitele nevoi ale tuturor clientilor Raben, oferind eficienta pentru toate partile implicate. Incluzand aceste doua noi linii de distributie, Raben Romania are acum conexiuni directe cu patru tari: Polonia, Germania, Italia si Cehia.

Articole similare

Ad