Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Busworld India a semnat acordul de colaborare cu Messe Frankfurt

Busworld International a cedat licenta pentru organizarea Busworld India catre Messe Frankfurt Trade Fairs Pvt Ltd, subsidiara din India a grupului german. Aceasta colaborare are ca scop sa intareasca pozitia Busworld pe piata din aceasta tara si sa duca expozitia la un nivel superior, cu dublarea numarului de expozanti si de vizitatori. Cea de-a noua editie a Busworld India va avea loc intre 27 si 29 august 2020, la Bengluru.

Pentru Messe Frankfurt, care organizeaza anual nu mai putin de 50 de targuri, conferinte si alte evenimente in domeniul transportului si logisticii, colaboarea cu Busworld reprezinta o extindere a portofoliului catre alte ramuri ale industriei de profil (transportul de pasageri).
India este una dintre tarile cu planuri ambitioase in directia electro-mobilitatii si si-a propus ca, pana in 2030, nu mai putin de 30% din flota nationala sa fie reprezentata de vehicule electrice. Astfel, guvernul din New Delhi colaboreaza cu departamentele de transport din teritoriu pentru achizitionarea a 5.000 de autobuze electrice.

Articole similare

Ad