Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Societe Generale anunta vanzarea PEMA GmbH catre TIP Trailer Services

Societe Generale anunta incheierea unui acord privind vanzarea PEMA GmbH, companie specializata in inchirierea de camioane si remorci, catre TIP Trailer Services, companie specializata in leasing operational pentru echipament dedicat industriei transporturilor in Europa si Canada.
Pentru ca tranzactia sa mearga mai departe ea trebuie sa fie aprobata de autoritatile antitrust din tarile respective, acordul final urmand sa fie parafat in urmatoarele luni. PEMA GmbH detine o flota de circa 19.000 de vehicule comerciale in sapte tari europene (Germania, Belgia, Danemarca, Polonia, Republica Ceha, Elvetia, Suedia).

„Aceasta tranzactie ilustreaza managementul dinamic al portofoliului de afaceri al Grupului si reprezinta un alt pas in realizarea programului sau de reorientare. Societe Generale isi va continua strategia de crestere profitabila in finantarea si leasingul echipamentelor prin filialele sale, ALD si Societe Generale Equipment Finance“, a declarat Philippe Heim, Deputy CEO al grupului Societe Generale.

Articole similare

Ad