Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Se asfalteaza pe Podul Giurgiu-Ruse

Atentie se lucreaza la podul Prieteniei, pe sensul Ruse-Giurgiu, atentioneaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Lucrarilor vor incepe astazi in jurul orei 11.00 si sunt programate sa dureze 12 ore.
„Reamintim conducatorilor auto ca maine, 30.07.2019, in jurul orei 11:00, incep lucrari de remediere a partii carosabile in vama Giurgiu – Ruse, pe sensul Ruse – Giurgiu. Lucrarile vor incepe marti, 30.07.2019, in jurul orei 11:00 si vor dura aproximativ 12 ore, dar pentru a se usca stratul de asfalt proaspat asternut si pentru a rezista traficului greu mai este nevoie de inca 5 ore de pana la reluarea circulatiei in zona lucrarilor“, arata CNAIR in comunicat.

Lucrarile efectuate sunt in perioada de garantie si sunt suportate de catre constructor. Ziua de marti a fost aleasa pentru executia lucrarilor dupa analiza statisticilor de trafic in acest punct de frontiera, statistici care arata ca martea este cel mai redus trafic in acest punct de frontiera. Spre exemplu, in ziua de marti, traficul rutier in vama Giurgiu – Ruse este mai scazut cu aproximativ 30% fata de ziua de luni.

Articole similare

Ad