Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul director general al Porsche Romania este austriacul Elmar Geisler

Porsche Holding l-a numit pe austriacul Elmar Geisler in functia de director general al Porsche Romania. El il inlocuieste pe Kurt Leitner, care a ocupat aceasta pozitie in ultimii patru ani, alaturi de Brent Valmar. Kurt Leitner isi incheie mandatul in Romania, fiind numit director general Volkswagen Group Singapore, de unde va coordona operatiunile Porsche Holding din Singapore, Malaezia si Brunei.

Elmar Geisler a ocupat in ultimii sapte ani pozitia de director general pentru mai multe filiale Porsche Holding din Europa Centrala si de Est (Serbia si Muntenegru, Albania, Kosovo si Macedonia).
„Romania este una dintre cele mai importante piete din aceasta regiune, cu un mare potential de crestere, in special pe segmentul de mobilitate electrica. Avem in fata o perioada de  transformari majore pentru intreaga industrie auto, iar in rolul de director general, alaturi de Brent Valmar, ma voi concentra asupra ofensivei electrice, dar si asupra dezvoltarii retelei distribuitorilor si a imbunatatirii serviciilor oferite clientilor", a declarat Elmar Geisler, director general Porsche Romania.
„Ni se alatura un profesionist care a adus valoare in toate filialele Porsche Holding in care a activat. Experienta si calificarea sa vor contribui la  consolidarea pozitiei de lider a Porsche Romania in randul importatorilor auto. Alaturi de Kurt Leitner am pus in miscare proiecte ample care pregatesc organizatia noastra pentru provocarile viitoare ale industriei. Ii multumesc pentru contributia semnificativa in cadrul Porsche Romania. Ne dorim sa participam la transformarea parcului auto local prin promovarea celor mai avansate tehnologii, cu impact nul asupra mediului inconjurator", a declarat Brent Valmar, director general Porsche Romania.

Articole similare

Ad